НАРОДНА МЕДИЦИНА (билколечение)
    
     
               

 
За нас

Заболявания
Метеорит
  Благодарствени писма
  Статии

Народна медицина Карта на сайта За контакти

Народна медицина (билколечение) при Дискова херния

С какво ние помагаме при дисковата херния


Причини за появата на дискова херния


Процес на развитие на дискова херния

С какво  ние помагаме при дисковата херния
При дискова херния ние помагаме прилагайки билков извлек, приготвен по наша наследствена рецепта, за външно мазане с които се успокояват нервните окончания. При наличие и на  възпален ишиасен нерв, се третира с друг билков извлек. Важно в случая е да се знае дали има наличие и на шипове, ако има ние ги стопяваме.

Причини за появата на дискова херния
Лумбалната дискова херния възниква на основата на вертебрална остеохондроза, която представлява хронично възпалително дегенеративно заболяване на гръбначния стълби неговия свързочен апарат. Болестния процес засяга преди всичко междупрешлените дискове. Настъпилите изменения обуславят сниженията на диска, образуването на остеофити /шипове/ по ръбовете на съседните прешлени и стеснението на междупрешлените отвори.       Процес на развитие на дискова херния
Лумбалната дискова херния започва остро, най-често след физическо усилие /рязко изправяне, вдигане на тежест/ като лумбаго  или "секване". Болката в кръста е остра, режеста, силна. Понякога се спуска надолу по седалището и задно-страничната повръхност на крака. Лумбалната дискова херния е с подчертана склонност към рецидивиране /възвръщане, повтаряне/.                                             

Народна медицина


03.07.2012 год.

Всички права запазени-http://www.narodnamedicinabg.net