НАРОДНА МЕДИЦИНА (билколечение)
    
     
               

 
За нас

Заболявания
Метеорит
  Благодарствени писма
  Статии

Народна медицина Карта на сайта За контакти

Народна медицина (билколечение) при Миома (фиброма)


С какво ние помагаме при миома


Причини за появата на миома


Процес на развитие на миома
С какво ние помагаме при миома (фиброма)
При миома (фиброма)  ние помагаме прилагайки билки за пиене, приготвени по наша наследствена рецепта. С чиято помощ намаляме цикъла и по този начин не даваме възможност миомните възли да се хранят и така миомата изчезва.


Причини за появата на миома (фиброма)
Най-честият доброкачествен тумор на матката е лейомиомът, за чието образуване а може би и нарастване има значение продължителното високо ниво на естрогени.


Процес на развитие на миома (фиброма)
Миомата се проявява с неправилни кръвотечения, болки и прояви на притискане на съседните до нея органи. Миомите обикновено са многобройни, рядко единични. Миомата може да се развият в рамките на самата маточната стена; от външната страна на матката и растежа й в този случай е към коремната кухина; към маточната кухина, водещи до често обилно кървене и водещи до безплодие. Те са рязко ограничени, плътно-жилави възли, а размерите са от едва забележими до размер на човешка глава /тежащи няколко килограма/, с често настъпващи  вторични изменения - кръвоизливи, оток, обширни некрози, възпалителни изменения, богати понякога на кръвоносни и лимфни съдове. Рядко маточния миом преминава в лейомиосарком на матката.
 

Народна медицина


03.07.2012 год.

Всички права запазени-http://www.narodnamedicinabg.net