НАРОДНА МЕДИЦИНА (билколечение)
    
     
               

 
За нас

Заболявания
Метеорит
  Благодарствени писма
  Статии

Народна медицина Карта на сайта За контакти

Народна медицина (билколечение) при Депресия

С какво ние помагаме при  депресията


Причини за появата на депресия


Процес на развитие на депресията
С какво ние помагаме при депресията
При депресия ние помагаме прилагайки  билки за пиене, приготвени по наша наследствена рецепта и седем билкови бани които се правят още в началото.


Причини за появата на депресия
Депресията е потиснато настроение, в психиатрията депресията е обозначение както за синдром, така и за психично заболяване, срещащо се при различни заболявания и болести.Процес на развитие на депресията
Симптомите са доста подобни независимо от лежащото в основата им заболяване и се изразяват в промяна на основното настроение, хипобулия /снижение на волевата активност/, затормозяване на психомоториката и мисленето. Характерни симптоми при депресията са - униние, тъга, страх, понякога страхова възбуда, суицидни тенденции, наред с това се наблюдават психическа и физическа неподвижност и блокираност. Спецефичните депресивни разтройства на мисленето се изразяват в забавяне на мисловния поток и ограничаване на мисленето върху определени теми. В тези случаи човек често се чувства лош и виновен, има мисли за малоценност и др. При депресия се наблюдават и вегетативни разтроиства - безсъние и стягане в сърдечната област, а също и соматични разтроиства - запек, диария, гадене, повръщане. 

Народна медицина


03.07.2012 год.

Всички права запазени-http://www.narodnamedicinabg.net