билкибилкибилки - бял равнецбилки - мащерка
          
  НАРОДНА МЕДИЦИНА (билколечение)
    
     

               

 
За мен

Народна медицина Карта на сайта За контакти

Заболявания
 Народна медицина (билколечение)  при 
Рак на стомаха


С какво помагам при рак на стомаха
При рак на черния дроб помагам прилагайки билки за пиене, които са приготвени по наша стара наследствена изпитана във  времето билкова рецепта.


Причини за появата на рак на стомаха
Несъмнено  значение за  развитието на  стомашния рак  имат някои стомашни заболявания - полипоза /множество полипи/ на стомаха, атрофичен гастрит, хронична калозна язва на стомаха, пренициозна анемия. При 80-90% от болните със рък на стомаха  се установява атрофичен гастрит. Придава се значение и на наследственоно предразположение, на начина на хранене и на някои хранителни съставки.Процес на развитие на рак на стомаха
Клиничната картина е твърде различна в зависимост от формата, локализацията, развитието на тумора и предшествуващите
заболявания. В определени случаи липсват предхождащи стомашни оплаквания, а при други има картина на гастрит, язва и др. Разграничават се две фази в развитието на заболяването - ранна и туморна.  За ранната /предтуморна/ фаза са характерни така наречените малки признаци - обща слабост, лесна уморяемост, отпадналост, апатия, липса на апетит и отвращение най-често към мазнини и месо, тежест, болки или неприятни усещания в епигастриума /горната част на корема/. Ранната болка е твърде честа. Постепенно се развиват анемия и стомашна ахилия /в следствие на атрофия на лигавицата на стомаха има намалена или липсваща секреция на стомашен сок/. При предшествуващ гастрит оплакванията се засилват и се забелязват белези на интоксикация, а при предхождаща стомашна язва изчезват типичната периодичност и сезонност и бэлката става постоянна. Появяват се анацидитет /липса на солна киселина в стомашния сок/ и анорексия. Болните постепенно отслабват. Утаяването на червените кръвни клетки е ускорено. Установяват се почти редовно кръв в  изпражненията, потъмняване на косата. Кожата става бледа. В напредналия стадий на рак на стомаха  се наблюдават засилване на всички прояви   на началната фаза, отслабване, парене в устата, честа или постоянна мъчителна болка, а при пилорна стеноза - тежест след ядене и обилни повръщания.        


билкибилки - бял равнецбилки - глухарчебилки - мащерка