НАРОДНА МЕДИЦИНА (билколечение)
    
     
               

 
За нас

Заболявания
Метеорит
  Благодарствени писма
  Статии

Народна медицина Карта на сайта За контакти

Народна медицина (билколечение) при Шипове на врата, шипове в коляното, шипове на гръбначния стълб, шипове в  раменете и шипове в петатаКак ние стопяваме шипове по цялото тяло


Причини за образуването на  шипове (остеофити)


Процес на развитие на артрозата
Как ние стопяваме шипове по цялото тяло /шипове на врата, шипове в коляното, шипове на гръбначния стълб, шипове в раменете и шипове в петата/:

1) Шипове на врата, шипове в коляното, шипове на гръбначния стълб, шипове в петата - ние ги  стопяваме прилагайки билкови лапи, приготвени по наша стара наследствена рецепта /която няма аналог/,  които се налагат на определени точки по ходилата на двата крака.

2) Прилагаме билков извлек за  мазане върху засегнатите места по тялото за  стопяване на шиповете.

Причини за образуването на шипове
Артроза е заболяване на двигателно-опорния апарат, проявяващо се в образуването на изратъци (шипове /остеофити/)  към отделни кости, и притискат съседните нерви и съдове. 


Процес на развитие на артрозата
За артрозата са характерни преди всичко болките при движение, особено сутрин преди да се раздвижи човек, а след раздвижване болката намалява. В засегнатите стави движението е ограничено. При хора с наднормено тегло, шиповете  също са неизбежни.  Наследственото обременяване  също играе роля при артрозата.Народна медицина


03.07.2012 год.

Всички права запазени-http://www.narodnamedicinabg.net