билкибилкибилки - бял равнецбилки - мащерка
          
  НАРОДНА МЕДИЦИНА (билколечение)
    
     
               


 
За мен

Народна медицина Карта на сайта   За контакти
 
Заболявания
Народна медицина (билколечение) при Шипове на врата, шипове в коляното, шипове на гръбначния стълб, шипове в  раменете и шипове в петатаКак стопявям шипове по цялото тялоПричини за образуването на  шипове (остеофити)


Процес на развитие на артрозата

билки


Как стопявям шипове по цялото тяло /шипове на врата, шипове в коляното, шипове на гръбначния стълб, шипове в раменете и шипове в петата/:

1) Шипове на врата, шипове в коляното, шипове на гръбначния стълб, шипове в петата - ги  стопявям прилагайки билкови лапи, приготвени по наша стара наследствена рецепта /която няма аналог/,  които се налагат на определени точки по ходилата на двата крака.

2) Прилагаме билков извлек за  мазане върху засегнатите места по тялото за  стопяване на шиповете.


Причини за образуването на шипове
Артроза е заболяване на двигателно-опорния апарат, проявяващо се в образуването на израстъци (шипове /остеофити/)  към отделни кости, и притискат съседните нерви и съдове. 


Процес на развитие на артрозата
За артрозата са характерни преди всичко болките при движение, особено сутрин преди да се раздвижи човек, а след раздвижване болката намалява. В засегнатите стави движението е ограничено. При хора с наднормено тегло, шиповете  също са неизбежни.  Наследственото обременяване  също играе роля при артрозата.


Когато ошипяването е в областта на  врата оросяването на мозъка се нарушава, човек може да вземе да получава припадаци (световъртеж) и да му се усложни изобщо живота който ще води занапред. Може и да почине в следствие на това усложнение след като има недостиг на кръв към мозъка.
билкибилки - бял равнецбилки - глухарчебилки - мащерка